Stærke teams

AGJ A/S er delt op i forskellige teams med hvert deres speciale.
De kan løse stort set alle opgaver.

Elite_smiley

Mere end 50 års industriel erfaring

AGJ A/S er et 100% dansk ejet smede- ingeniør og maskinfirma der p.t. beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Vi har siden 1963 leveret smede- og konstruktionsarbejde til medicinalindustrien, kraftværker, forbrændingsanlæg, fødevareindustrien og raffinaderier samt påtaget os stadig flere komplekse smedeopgaver indenfor den kemiske-, farmaceutiske- og petrokemiske industri i både ind- og udland.

Præsentationsvideo

Se vores AGJ præsentationsfilm hvis du vil bruge 4 minutter på at lære os bedre at kende.

AGJ A/S  åbner ny Stainless fabrik i Kalundborg

AGJ A/S har indrettet sig med AGJ Stainless & Rørteknik i helt nye fabrikslokaler på Juelsmindevej 3 i Kalundborg. Virksomheden har nu afdelinger i Stenlille, Kalundborg og Glumsø.

I den nye Stainless & Rørteknik afdeling i Kalundborg beskæftiger vi netop nu mere end 50 medarbejdere.
Vi  udfører alle arbejder inden for rustfrit smedearbejde, samt rørarbejde iht. PED & komplette VVS installationer med fuld autorisation.
AGJ’s teams i Stainless & Rørteknik er fokuseret på at udføre opgaver til farmaceutisk-, kemisk- og petrokemisk industri, samt rørarbejder generelt i kraftværks- og fødevareindustrien.
Samtlige medarbejdere i AGJ Stainless & Rørteknik er certifikatsvejsere med massiv erfaring fra relaterede industrier. Vi tilbyder derfor rørarbejde jf. gældende ISO-standarder med fuld dokumentation udarbejdet af vore teknikere.

Ledelsen forventer stigende aktiviteter hos aktuelle industrikunder i Kalundborg og i Vestsjælland. AGJ’s medarbejdere er topmotiverede for at yde deres absolut bedste, for de kunder, der tiltror os ansvaret for udførsel af relevante opgaver i deres fabriks- og procesanlæg.

Afdelingen i Kalundborg støttes af AGJ’s afdelinger i Stenlille og i Glumsø. På disse lokationer produceres der CE-mærkede stål- og aluminiumskonstruktioner. Det er også herfra vi gennemfører industriservice til en bred vifte af industrier.

AGJ A/S har opnået autorisation som VVS installatør

AGJ har arbejdet målrettet på at opnå godkendelse af vores KLS system til autoriseret VVS installatør hos Sikkerhedsstyrelsen. Dette er nu implementeret.

Det har været et ønske fra en række af vores eksisterende kunder, at vi i forbindelse med bl.a. vores industriserviceopgaver, også kunne varetage VVS opgaver, og det kan vi nu imødekomme. Arbejdet omfatter alene faglige kompetencer, vi besidder i forvejen, så det er  åbenlyst, at føje denne autorisation til virksomhedens portefølje.

Vi løser derfor også:
– Proces- og drikkevandsinstallationer i stål & plast.
– Rørinstallationer omfattet af krav om VVS-autorisation.
– Fjernvarme- og jordvarmeinstallationer.
– Solvarme- & varmepumpeinstallationer.
– VVS-service og industriservice generelt på VVS-installationer.
– Bade- , sanitets- og køkkeninstallationer.

Logo-sikkerhedsstyrelsen-500px-maj-2020
Autoriseret VVS Installatør
Aut. nr. VFUL-15025

Nye store investeringer i Stainless værksted

AGJ investerer i nyt stort værksted til rustfri produktion. Afdelingen er opført separat fra den øvrige produktion og dermed eliminerer vi risikoen for at vore rustfrie konstruktioner forurenes med ikke rustfrie stålpartikler.

For at dette kan gennemføres 100% pålideligt, har AGJ investeret i to fabriksnye forarbejdningsmaskiner. En maskinsaks og en kantpresse, der udelukkende skal arbejde i rustfrit stål.

Der er yderligere investeret i bl.a. en 5 tommer GF præcisionsrørskærer, der skærer tyndvæggede rør fra Ø12 til Ø120. I kombination med vores orbitalsvejsesystemer øger det vores samlede kapacitet og kvalitet på f.eks. tyndvæggede mejerirør og på produktionen af rørsystemer til den farmaceutiske industri.

Værkstedet står endeligt klar august 2016, og vi glæder os til at levere de ordrer, der allerede nu bookes hos teamet i AGJ Stainless.

Læs mere om de store maskiner

AGJ A/S ISO-Certificeret iht. EN ISO 3834-2 samt EN ISO 1090:

Teamet i AGJ A/S har i længere tid arbejdet målrette på at opnå ISO-certificering af virksomheden og aktuelle produktionsprocesser. Pr. oktober 2014 har teamet opnået officiel ISO-3834-2 samt EN ISO-1090 certificering. Vi kan således tilbyde vore kunder at udføre svejse- og konstruktionsarbejde inkl. CE-mærkning efter gældende standarder, på alle stål- og aluminiumskonstruktioner. Den lovpligtige CE-mærkning sikre fuld dokumentation og sporbarhed efter EUROCODES i udførselsklasserne EXC1, EXC2 og EXC3. AGJ A/S udfører alle opgaver med fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø. AGJ arbejder efter ISO certificeret arbejdsmiljøstyringssystem iht. OHSAS 18001. Officielle certifikater udstedt af Force Certification A/S downloades her: AGJ ISO 3834-2 certifikat Force CertificationISO Certificate EN 1090 AGJ og Appendix to ISO Certificate AGJ. Ledelsen udtaler “ISO-certificering af AGJ A/S og vore processer har afgørende betydning for virksomheden og vore kunder. Vore teams kan i dag udføre selv de mest krævende svejsetekniske opgaver – herunder svejsearbejde i olie- og gasindustrien, med støtte fra egne ingeniører og svejseteknikere i AGJ-Engineering. Vore kunder får således udført langt flere komplicerede opgaver end tidligere, og overlader trygt totalansvaret for eks. rørentrepriser på trykbærende anlæg iht. PED til vores team”!

Logo ISO 3834-2        Logo EN 1090          sellihca_qualified_20stamp    Kiwa-logo-RGB-OHSAS-18001+BEK-2019

Autoriseret VVS Installatør
Aut. nr. VFUL-15025