AGJ Overfladeteknologi tilbyder  Vapor Blasting / Vandpolering

AGJ Overfladeteknologi foretager vandpolering på stort set alle emner fremstillet i aluminium, magnesium, plast, gummi, stål, rustfrit stål, messing, bronze, titanium m.v.

VAPOR BLASTING er i særdeleshed velegnet til etablering af silkeblød, glat og lækker overfladefinish. Især på maskinbearbejdede emner fremstillet til industrikunder i fødevare- eller medicinalindustri, hvor højeste overfladefinish er afgørende!

VAPOR BLASTING er meget velegnet til renovering af motorkomponenter, som eks. topstykker, stempler, topdæksler, krumtaphuse, plejlstænger, dæksler i aluminium eller magnesium samt indsugningsgummi, gummislanger, karburator- eller indsprøjtningsdele, samt plastkomponenter.

Læs mere og se eksempler her

AGJ Stainless & Rørteknik foretager SAT, test og egenkontrol med endoskopi

AGJ har investeret i yderligere uddannelse og hardware i vores kvalitetssikringsafdeling under AGJ Engineering.
Det har vi for at styrke vores egenkontrol fordi vi forestår grundlæggende kvalitetssikring og dokumentation ved udførte arbejder til bl.a. kunder i medicinalindustrien.
Vores team i Kalundborg foretager udarbejdelse af kvalitetsprotokoller samt gennemfører SAT hos vore kunder. Vi fremstiller, tester, kontrollerer, dokumenterer og eksekverer med fuld sporbarhed og dokumentation iht. kundespecifikke krav eller iht. gældende standarder.
Egenkontrol udføres med de bedste videoendoskoper. I de sjældne tilfælde, hvor standarderne, eller vore kunder, kræver det, udføres der naturligvis NDT ved akkrediteret 3. part.

AGJ Stainless & Rørteknik i Kalundborg

AGJ Stainless & Rørteknik beskæftiger mere end 65 medarbejdere på Juelsmindevej i Kalundborg.
Teamet udfører rustfrit smede- og rørarbejde arbejde i farmaceutiske procesanlæg, samt leverer komplette VVS installationer med fuld autorisation.
AGJ’s teams i Stainless & Rørteknik er fokuseret på at udføre opgaver til farmaceutisk industri samt medicinal- og fødevareindustri.
Samtlige medarbejdere i AGJ Stainless & Rørteknik er certifikatsvejsere med massiv erfaring fra relaterede industrier. Vore håndværkere foretager certifikatsvejsning i tyndvæggede mejerirør, sorte sværvæggede damprør samt udfører både rustfrie og sorte stålkonstruktioner i vores værksteder eller på site hos vore kunder.
Vi projekterer, tegner, fremstiller, leverer, tester og dokumenterer jf. gældendende standarder og iht. specifikke kundekrav.
Alle former for arbejde udføres jf. gældende ISO-standarder, med fuld dokumentation og sporbarhed.

AGJ som autoriseret VVS installatør

AGJ har arbejdet målrettet på at opnå godkendelse af vores KLS-system til autoriseret VVS installatør hos Sikkerhedsstyrelsen.

Autorisation blev endeligt opnået i foråret 2020, og vi udfører derfor industrielt VVS til en lang række af vore kunder, bl.a. i fødevare- og medicinalindustrien.

De VVS-opgaver der løses i AGJ Rørteknik er ofte forbundet med større leverancer af rørsystemer, hvor eks. systemer for procesvand udført i presfittings kræver VVS-autorisation.

Til vores industrikunder udfører vi bl.a.:

– Proces- og drikkevandsinstallationer i stål & plast.
– Rørinstallationer omfattet af krav om VVS-autorisation.
– Industriservice generelt på VVS-installationer.
– Bade- , sanitets- og køkkeninstallationer.

Kontakt vores aut. VVS-installatør Michael Larsen, eller tag fat i vores afdelingschef eller to projektledere ved forespørgsler på VVS-opgaver.
Læs mere

Logo-sikkerhedsstyrelsen-500px-maj-2020
Autoriseret VVS Installatør
Aut. nr. VFUL-15025

AGJ Stainless & Rørteknik foretager investeringer i Kalundborg

AGJ’s CNC-styret kantpresse og tilhørende maskinsaks klipper og bukker plader i et stykke op til 4.000 mm.
Maskiner til pladebearbejdning arbejder i Stainless & Rørteknik på Juelsmindevej i Kalundborg, hvor der udelukkende arbejdes i rustfrie stål.
Af hensyn til et ønske om det bedste arbejdsmiljø for vore smede, har AGJ Stainless & Rørteknik netop investeret i nyt tidssvarende udsugningsudstyr, leveret af HRS Luftteknik i Kalundborg.
Der er yderligere investeret i flere præcisionsrørskærer fra GF samt foretaget investering i nyt plastsvejseudstyr. I kombination med nye svejsmaskiner og vores orbitalsvejseudstyr, øger det AGJ Stainless’ samlede kapacitet og evne til udførsel af kvalitetsarbejde, ved levering af rørsystemer baseret på tyndvæggede mejerirør til fødevare- og medicinalindustri.

Plastrørsystemer i PP, PE, PVC eller PVDF fra AGJ A/S

AGJ Rørteknik udfører rørsystemer plasttyperne PP, PE, PVC-U eller PVDF-rør, der bl.a. benyttes af vore kunder til procesvand eller olie- og kemikalieprodukter.
Vi udfører kundespecifikke rørsystemer i plast, og leverer en nøglefærdig løsning udført med nødvendige certifikater og dokumentation.
Vi samarbejder med nogle af Europas førende fabrikanter af plastrør og tilhørende fittings, og kan således tilbyde rørledninger til stort set alle formål – herunder FDA-godkendte ventiler og fittings til medicinalindustrien samt ATEX-godkendte pumper til den petrokemiske industri.
Vi er leveringsdygtige i rør, fittings, bæringer, ventiler m.v. op til ø500 i diameter!

AGJ A/S er arbejdsmiljøcertificeret iht. OHSAS18001 – i 2021 EN ISO 45001.
Og yderligere:

Logo ISO 3834-2        Logo EN 1090        Kiwa-logo-RGB-OHSAS-18001+BEK-2019

Autoriseret VVS Installatør
Aut. nr. VFUL-15025

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.