Supervision

AGJ Engineering tilbyder af forestå projekter med egne supervisorer.

Typisk udfører AGJ A/S tværfaglige projekter der involverer medarbejdere med mange forskellige funktioner og opgaver. En opgave kan let involvere kompetente medarbejdere fra alle niveauer i vores team, i et tæt samarbejde med vore samarbejdspartnere og naturligvis også vore kunder.

Vore teams ledes typisk af vore arbejdende formænd eller en decideret supervisor fra AGJ Engineering. Vore supervisorer er ansvarlig for overholdelse af tidsplaner og fremdrift i de projekter vi bliver betroet, og forestår således også planlægningsopgaver samt løbende opfølgning på fremdrift i projektet. En supervisor fra AGJ Engineering kan være påkrævet for at sikre kontinuerlig overholdelse af kvalitetskrav, og for løbende at kunne udarbejde teknisk dokumentation “on-site” hos vore kunder.

AGJ Engineering beskæftiger personale der kan virke som supervisorer på de jobs vi udfører hos vore kunder. Alle supervisorer i AGJ Engineering har massiv erfaring med industriel opgaveløsning, og har en svejseteknisk baggrund som International Welding Specialist IWS, International Welding Technologist IWT, eller en uddannelse som maskintekniker eller ingeniør, i kombination med håndværksmæssig erfaring fra industrien. Herudover besidder supervisor grundlæggende arbejdsmiljøuddannelser samt ofte kran- og truckcertifikater.