AGJ Kvalitetsstyring

AGJ A/S arbejder efter ISO-certificerede kvalitetsstyringssystemer, både med fokus på sikkerheds & arbejdsmiljø og kvalitetsstyring. Alt svejsearbejde udføres som minimum efter EN ISO 3834-2, og vi følger ofte vores industrikunders skærpede krav til kvalitetsstyring i arbejdet på trykbærende anlæg. Vores teknikere leverer ofte supervision til vore kunder eller vore egne håndværkere, for succesfuld levering af projekter til vores kunder. Vi har hands-on på samtlige facetter i projektstyring, fra idé og tanke, til eksekvering, udførsel, fremstilling, montage og aflevering med fuld dokumentation og sporbarhed. Vi Inspicerer, følger op, koordinerer, kommunikerer, leverer, monterer og afleverer de projekter vi af vores kunder får ansvaret for at realisere.
Alle medarbejdere der arbejder med svejsning i AGJ A/S, besidder gyldige svejsecertifikater iht. EN 9606-1. Samtlige medarbejdere der arbejder med svejsning har gennemført §-26 uddannelsen, samt kursus i varmt arbejde.
Vi råder over en stadig stigende mængde procedureprøver og WPS’er som kvalificerer os de fleste opgaver. Vi samarbejder tæt med akkrediteret 3. part om opstilling af nye WPQR samt WPS’er, hvis vore kunders arbejde kræver det.
Alle værktøjer, svejseværker og generelle produktions-maskiner gennemgår løbende sikkerhedstjek, der systematisk dokumenteres af vores ansvarlige for AGJ Værktøjslager.
For vores kunder betyder vores kompetenceniveau, know-how og kvalitetsstyring, en udpræget tryghed i samarbejdet – både med hensyn til produktkvalitet og med hensyn til udførsel i et sikkert arbejdsmiljø.