Om AGJ

AGJ A/S er et 100 % dansk ejet smede- ingeniør og maskinfirma der p.t. beskæftiger ca. 70 medarbejdere.
Vi har siden 1963 leveret smede- og konstruktionsarbejde til vindmølleindustrien, medicinal industrien, kraftværker samt olie- og gasindustrien. Vi påtager os til stadighed flere komplekse smedeopgaver indenfor den kemiske-, farmaceutiske- og petrokemiske industrier i både ind- og udland.
På vore moderne værksteder beskæftiger vi fleksible og kompetente smede, maskinarbejdere, certifikat svejsere, svejse- og maskinteknikere (IWT og IWS) samt ingeniører. Vore kvalitetsstyringssystemer er ISO-certificerede efter DS/EN ISO 3834-2 og DS/EN 1090-1, – 2 og -3.

Udover at være ISO-certificeret er AGJ A/S registreret og godkendt af Achilles (JQS) ID nr. 27822 & Sellihca ID nr. 110703. Vore teams er således auditeret af NORSOK og godkendt til at måtte arbejde for kunder i den skandinaviske olie- og gasindustri. Vore ISO-certifikater efter DS/EN ISO 3834-2, EN 1090-1 samt certifikater fra Achilles og Sellihca kan downloades her på vores web.

Vi tilbyder vore kunder at udføre smede- og montageopgaver af alle former for stålkonstruktioner i rustfrie- eller sorte stål, både til industrien og byggebranchen. Ligeledes kan vi tilbyde at løse aktuelle industriopgaver inden for rør-, beholder- og certifikatsvejsning i rustfrie eller sorte materialer – herunder orbitalsvejsning af rustfrie rørkonstruktioner.

Vore teams i AGJ Industriservice foretager vedligeholdelse samt ombygnings- og renoveringsopgaver af maskin-, fabriks- og procesanlæg for en lang række industrikunder i hele Nordeuropa. Samtidig foretager vi reparationer og revisioner på turbine-, generator- og blæseranlæg i kraftværksindustrien over hele Skandinavien. Se mere under industriservice.

Vort team kan ligeledes tilbyde vore kunder belægning med hårdmetal på maskindele udsat for abrasivt og adhæsivt slid – herunder reparation af maskinsnegle, snekker, valser, drivaksler, slidplader, tandhjul & svinghjul udsat for havari eller massiv slidpåvirkning. Se mere om HVOF-teknik, termisk sprøjtning & hårdpålægning under “Engineering” og “Nyheder” her på siden.

Vore smede og teknikere i AGJ Stainless & AGJ Rørteknik har opnået massiv erfaring med arbejde i den farmaceutiske- og kemiske industri. Vi har således opført rør- og tank installationer samt foretaget service- og vedligehold for nogle af verdens førende producenter af kemiske og medicinske produkter. AGJ A/S råder over en rustfri afdeling i Stenlille og et rustfrit serviceværksted i Kalundborg. Se mere under “Stainless” eller “Rørteknik”!

AGJ A/S sælger og udlejer også fabriksnye beboelses-, lager-, miljø- og kontorcontainere, og er leveringsdygtig i mandskabs- og kontormoduler til de af vore industrikunder, der ønsker totalløsninger fra AGJ A/S! Se mere under “Containere”.

Vore medarbejdere besidder således den nødvendige “know-how” og de nødvendige certifikater samt sikkerhedsgodkendelser, for at kunne løse aktuelle opgaver på optimal vis.

Se vores AGJ præsentationsfilm

eller download vores nye AGJ Produkt katalog under “2014 Katalog” her på siden!

Vor kompetente medarbejderstab står til Deres disposition med kreative løsningsforslag på komplekse smede- og maskinopgaver i både ind- og udland!

Med venlig hilsen

Team AGJ A/S