Certifikatsvejsning PED

Vore smede kan udføre rørjobs med gyldige certifikater, fuld sporbarhed og dokumentation i hhv. tyndvæggede mejerirør, plastrør samt sværvæggede damprør i trykbærende anlæg efter PED 2014/68/EU.
Vi foretager løbende NDT ved visuel bedømmelse samt egenkontrol med videoendoskop og trykprøvningsudstyr. NDT med radiografi eller magnetprøvning udføres af akkrediteret 3. part.

Kernen af vore medarbejderstab er veluddannede smede, rørlæggere og certifikatsvejsere, der supporteres af vore svejsespecialister (IWS), vor svejsetekniker (IWT) eller vore teknikere i AGJ-Engineering. Vi tilbyder således vore kunder en massiv erfaring når det gælder industrielle røropgaver.

Orbitalsvejsning PED

I AGJ Stainless & Rørteknik foretager vores certifikatsvejsere ofte orbitalsvejsning af rørsystemer udført i tyndvæggede mejerirør. Når vores kunder har særlige krav til en ensartet, homogen og glat overflade, benytter vi orbitalsvejsning. Orbitalsvejsning er således en optimal løsning til fødevare- og farmaceutisk procesindustri, hvor vi sikrer en ensartet og hygiejnisk udført svejsning – hver eneste gang. Vi orbitalsvejser, tester, dokumenterer og afleverer et projekt i topkvalitet hver gang!

Billeder af orbitalsvejsning