AGJ Engineering – Konstruktion, udviklingsarbejde & special løsninger

 • AGJ-Engineering består af et kompetent team af svejsekoordinator/ -tekniker (IWT), svejsespecialister (IWS), maskinteknikere, tekniske designere og ingeniører. Teamet i AGJ-Engineering er specialist i at løse konstruktions- og ingeniøropgaver i industrier over hele Skandinavien.
 • AGJ-Engineering har erfaring med ingeniøropgaver i petrokemiske og farmaceutiske industrier samt i fabriks- og procesanlæg der fremstiller alt fra fødevarer til elektriske kabler og plastkomponenter.
 • AGJ-Engineering leverer bl.a. tværfaglig support til vore teamledere, smede og maskinarbejdere under revisioner på kraftværker eller ved shut-down i petrokemiske anlæg.
 • Vore teknikere i AGJ-Engineering arbejder ofte som supervisorer hos vore kunder bl.a. i medicinalindustrien. Vore supervisorer fungerer reelt som teamleder med ansvar for personaleledelse samt udarbejdelse af den krævede dokumentation.
 • AGJ-Engineering beregner, dimensionerer, tegner og konstruerer bl.a. stålkonstruktioner og røranlæg til procesindustrien i Skandinavien. Vores team kan udføre tegneopgaver i de fleste gængse CAD tegneprogrammer – herunder Inventor, Solid Works eller AutoCAD. Ydermere planlægger vore svejseteknikere (IWT) svejsearbejde, og opstiller bl.a. gældende WPS’er til brug for konkrete svejseopgaver hos vore kunder.
 • Teamet i AGJ Engineering råder over en betydelig tværfaglig know-how der med stor fordel kan benyttes til vore kunders fordel. Herunder besidder vi en betydlige erfaring når det gælder hårdpålægning med karbider eller komposit materialer.
 • Vi benytter termisk sprøjtning, PTA-sprøjtning, PTA-svejsning eller HVOF-teknik afhængig af opgaver og emner. Alle metoder benyttes til reparation af havarerede reservedele som tandhjul, snekker, gear, aksler, sneglebøsninger og lejer, eller som en metode til at levetidsforlænge forskellige maskinkomponenter udsat for adhæsivt- eller abrasivt slid.
 • AGJ A/S kan bl.a. tilbyde termisk sprøjtning eller belægning med HVOF-teknik (High Velocity Oxygen Fuel) med wolfram karbider, på metalemner der er udsat for store slidpåvirkninger.
 • Vi kan belægge aksler med en diameter på op til ø 2.500 mm., en total længde op til 11.000 mm., og en egenvægt på op til 15 ton. Vi kan håndtere svinghjul, tandhjul og lignende komponenter, med en totalvægt på op til 20 ton!
 • Vort team har god erfaring med belægning af maskinaksler med Wolfram-karbider eks. type WC-10Co4Cr, hvor præcision og geometriske tolerancekrav på helt ned til 0,002 mm. er afgørende. Herudover har vi leveret større valser til papirindustrien belagt med wolframkarbider eller keramisk aluminiumoxid indeholdende op til 3 % Titaniumdioxid!
 • Overflader kan om nødvendigt slibes og poleres til overfladeværdier finere end Ra 0,2.
 • AGJ A/S kan tilbyde vore kunder massiv erfaring fra atom- og kulkraftværker samt fly- bil- og marineindustri.
 • Belægning med hårdmetal og karbider benyttes ligeledes på slid- og reservedele der benyttes i følgende industrier: Fødevareindustri – snegleaksler & sneglebøsninger Medicinalindustri – centrifuger & rørsystemer Kraftværker – ventiler, turbinehuse, aksler, turbinehuse, sliddele til kulmøller samt ventilsæder Cementindustri – aksler & bøsninger Vindmølleindustri – sliddele & friktionsplader
 • Vort team tilbyder mobil maskinbearbejdning af turbinehuse, flanger, maskinplaner, pakflader på gearkasser m.v. Vi har god erfaring med bearbejdning af emner på stedet, eks. turbinehuse i kraftværker med en diameter på op til ø 3.500 mm.
 • AGJ A/S kan tilbyde boltestrækning med hydraulisk, pneumatisk eller elektrisk boltstrækningsudstyr.

Fremsend forespørgsel på Deres totalløsning til AGJ A/S på tc@agj-smed.dk eller ret henvendelse til Tim Christoffersen på: 51 16 85 95 eller Bøje Larsen på 21 43 65 84.