Vandpolering

I AGJ OVERFLADETEKNOLOGI foretager vi ikke kun levetidsforlængelse af industrielle sliddele ved termisk sprøjtning med wolfram- og kromkarbider! Som noget nyt tilbyder vi VAPOR HONING eller VANDPOLERING udført på alle emner hvor man ønsker en ren, silkeblød og nænsom overfladebehandling hvor der IKKE fjernes materiale. Vandpolering udføres i speciel designet kabine hvor specielhærdede glaskugler og vand under tryk, fjerner alle urenheder på dine motorkomponenter, gearkassedele eller industrielle maskinkomponenter. Rengøring med vandpolering udføres i et lukket vandkredsløb, og er derfor en særdeles ren og grøn teknologi, til etablering af en super overfladefinish på dine emner!

I AGJ OVERFLADETEKNOLOGI vandpolerer vi alle emner fremstillet i aluminium, magnesium, rustfrit stål, stål, titanium, messing, bronze, plast, gummi! Vi udfører arbejdet på moderne vandpoleringsudstyr fra Amerikanske VAPOR HONING TECHNOLOGIES.

Vapor Honing eller Vandpolering er i særdeleshed velegnet til renovering af motorkomponenter, som eks. stempler, krumtappe, plejlstænger, topstykker, dæksler i aluminium eller magnesium, krumtapshuse, gearkasser og lignende. Herudover vandpolerer vi indsugningsgummi, køleslanger, bremseslanger, overløbsslanger m.v. til en overfladefinish svarende til nyt!

Vandpolering er i særdeleshed velegnet til industriemner, der efter maskinbearbejdning skal forsynes med en silkeblød, glat, mat og lækker overflade! Se billederne i galleriet!

Vandpolering udføres på vores værksted i Glumsø på Midtsjælland.

AGJ OVERFLADETEKNOLOGI – hurtig og effektiv vandpolering af dine reservedele!

Video

Se filmen fra VAPOR HONING TECHNOLOGIES hvor vi udfører vandpolering af stempel til motoren på en klassisk japansk motorcykel.