Stærke teams

AGJ A/S er delt op i forskellige teams med hvert deres speciale.
De kan løse stort set alle opgaver.

Elite_smiley

Mere enn 50 år med industriell erfaring og kompetanse

AGJ A/S er et 100 % danskeid smed-, ingeniør og maskinfirma som for tide sysselsetter ca 70 medarbeidere. Vi har iden 1963 levert smed- og konstruksjonarbeide til legemiddelindustrien, kraftverk, forbrenningsanlegg, matvareindustrien og raffinere i tillegg til å ha påtatt oss stadig flere komplekse smedoppgaver innen den kjemiske-, farmasøytiske- og petrokjemiske industri i inn og utland.

PRESENTASJONSVIDEO

 Se den nye AGJ presentasjonsfilmen ved å klikke på videoen overfor!

AGJ A/S  åpner ny Stainless fabrikk i Kalundborg

IMG_2220-750x540px

AGJ A/S har indrettet sig med AGJ Stainless & Rørteknik i helt nye fabrikslokaler på Juelsmindevej 3 i Kalundborg. Virksomheden har nu afdelinger i Stenlille, Kalundborg og Glumsø.

I den nye Stainless & Rørteknik afdeling i Kalundborg beskæftiger vi netop nu mere end 50 medarbejdere.
Vi  udfører alle arbejder inden for rustfrit smedearbejde, samt rørarbejde iht. PED & komplette VVS installationer med fuld autorisation.
AGJ’s teams i Stainless & Rørteknik er fokuseret på at udføre opgaver til farmaceutisk-, kemisk- og petrokemisk industri, samt rørarbejder generelt i kraftværks- og fødevareindustrien.
Samtlige medarbejdere i AGJ Stainless & Rørteknik er certifikatsvejsere med massiv erfaring fra relaterede industrier. Vi tilbyder derfor rørarbejde jf. gældende ISO-standarder med fuld dokumentation udarbejdet af vore teknikere.

Ledelsen forventer stigende aktiviteter hos aktuelle industrikunder i Kalundborg og i Vestsjælland. AGJ’s medarbejdere er topmotiverede for at yde deres absolut bedste, for de kunder, der tiltror os ansvaret for udførsel af relevante opgaver i deres fabriks- og procesanlæg.

Afdelingen i Kalundborg støttes af AGJ’s afdelinger i Stenlille og i Glumsø. På disse lokationer produceres der CE-mærkede stål- og aluminiumskonstruktioner. Det er også herfra vi gennemfører industriservice til en bred vifte af industrier.

AGJ A/S har fått autorisasjon som rørleggerinstallatør

Stainless-roer-Kalundborg-750x540px

AGJ har arbejdet målrettet på at opnå godkendelse af vores KLS system til autoriseret VVS installatør hos Sikkerhedsstyrelsen. Dette er nu implementeret.

Det har været et ønske fra en række af vores eksisterende kunder, at vi i forbindelse med bl.a. vores industriserviceopgaver, også kunne varetage VVS opgaver, og det kan vi nu imødekomme. Arbejdet omfatter alene faglige kompetencer, vi besidder i forvejen, så det er  åbenlyst, at føje denne autorisation til virksomhedens portefølje.

Vi løser derfor også:
– Proces- og drikkevandsinstallationer i stål & plast.
– Rørinstallationer omfattet af krav om VVS-autorisation.
– Fjernvarme- og jordvarmeinstallationer.
– Solvarme- & varmepumpeinstallationer.
– VVS-service og industriservice generelt på VVS-installationer.
– Bade- , sanitets- og køkkeninstallationer.

Logo-sikkerhedsstyrelsen-500px-maj-2020
Autoriseret VVS Installatør
Aut. nr. VFUL-15025

Nye store investeringer i Stainless værksted

Maskiner-forside

AGJ investerer i nyt stort værksted til rustfri produktion. Afdelingen er opført separat fra den øvrige produktion og dermed eliminerer vi risikoen for at vore rustfrie konstruktioner forurenes med ikke rustfrie stålpartikler.

For at dette kan gennemføres 100% pålideligt, har AGJ investeret i to fabriksnye forarbejdningsmaskiner. En maskinsaks og en kantpresse, der udelukkende skal arbejde i rustfrit stål.

Der er yderligere investeret i bl.a. en 5 tommer GF præcisionsrørskærer, der skærer tyndvæggede rør fra Ø12 til Ø120. I kombination med vores orbitalsvejsesystemer øger det vores samlede kapacitet og kvalitet på f.eks. tyndvæggede mejerirør og på produktionen af rørsystemer til den farmaceutiske industri.

Værkstedet står endeligt klar august 2016, og vi glæder os til at levere de ordrer, der allerede nu bookes hos teamet i AGJ Stainless.

Læs mere om de store maskiner

AGJ A/S ISO-sertifisert iht. EN ISO 3834-2 samt EN ISO 1090:

AGJ - facade I

Teamet i AGJ A/S har i lang tid jobbet målrettet på å oppnå ISO-sertifisering av firmaet og de aktuelle produksjonsprosessene. Pr. oktober 2014 har teamet oppnådd offisiell ISO-3834-2 samt EN ISO-1090 sertifisering. Vi kan på denne måten tilby alle kundene våre sveise- og konstruksjonsjobber ink. CE-merkning etter gjeldende standarder, på alle stål og aluminiumskonstruksjoner. Den lovpliktige CE-merkingen sikrer full dokumentasjon og sporbarhet etter EUROCODES i udførselsklasserne EXC1, EXC2 og EXC3. AGJ A/S udfører alle opgaver med fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø. AGJ arbejder efter ISO sertifiseret Arbejdsmiljøstyringssystem iht. OHSAS 18001. Offisielle sertifikater fra Force Certification A/S lastes ned her: AGJ ISO 3834-2 certifikat Force CertificationISO Certificate EN 1090 AGJ og Appendix to ISO Certificate AGJ. Ledelsen uttaler: “ISO-sertifisering av AGJ A/S og våre prosesser har avgjørende betydning for firmaet og kundene våre. Teamene våre kan i dag utføre selv de mest krevende sveisetekniske oppgaver – også sveisearbeid for olje- og gassindustrien med støtte fra egne ingeniører og sveiseteknikere i AGJ-Engineering. Kundene våre får på denne måten utført langt flere kompliserte oppgaver enn tidligere og kan trygt overlate totalansvaret for eks. rørentepriser på trykkbærende anlegg iht. PED til våre team“!

 Logo ISO 3834-2           Logo EN 1090       sellihca_qualified_20stamp       Kiwa-logo-RGB-OHSAS-18001+BEK-2019

Logo-sikkerhedsstyrelsen-500px-maj-2020

Autoriseret VVS Installatør
Aut. nr. VFUL-15025