AGJ Mobilbearbejdning & “On-site machining”

Ofte er der store besparelser forbundet med at bearbejde en eks. havareret aksel på et gear med mobilt udstyr. I stedet for at demontere hovedakslen eks. i et turbinegear, kan akselenden repareres “on-site”, uden omkostninger til demontage af akslen, og med reduceret produktionstid til følge.

I stedet for at bringe emnet til vore maskinværksteder, hvor dette typisk skal bearbejdes i drejebænk, tager vore teknikere ud i vore kunders procesanlæg, og monterer mobilt udstyr på det havarede emne. Herefter foretages drejning, fræsning, slibning og evt. også termisk sprøjtning med karbider eller metal på aktuelle emne.

En typisk opgave løses med reparation af eks. akselende med termisk sprøjtning for at bygge materiale/ slidlag op. Efterfølgende udfører vi mobildrejning og afsluttende slibning/ polering med mobilt udstyr. Samlet set medfører reparationer med mobilt udstyr, ofte store økonomiske gevinster for vore kunder!

Ring til vore teknikere i AGJ Engineering, og få en god dialog om vore muligheder for at løse Jeres udfordring med mobil bearbejdning.