Rustfrie stålkonstruktioner

AGJ Stainless & Rørteknik udfører alle former for rustfrie stålkonstruktioner i alle former for rustfrie stål i produktionen i Stenlille.

Teams fra AGJ Stainless & Rørteknik udfører alle former for certifikatsvejsning i alle former for rustfrie materialer til og med EXC 3.

Alle former for rørarbejde på trykbærende anlæg efter PED regulativet m.fl., udføres i alle former for rustfrie stål af certifikatsvejsere fra AGJ Stainless & Rørteknik.

CE-mærkning af alle rustfrie stålkonstruktioner iht. EN 1090-1 & -2 til og med EXC 3 udføres af vore teknikere i AGJ Engineering.

Vore teams i AGJ Stainless består af ingeniører og teknikere der i samarbejde med vore smede, certifikatsvejsere, maskinarbejdere og mekanikere sørger for fremstilling af kundespecifikke rustfrie stålkonstruktioner af meget høj kvalitet.

Vore teknikere udsteder lovpligtigt CE-mærke på samtlige rustfrie stålkonstruktioner, der leveres til vore kunder fra AGJ Produktion i Stenlille. Alle svejsetekniske løsninger udføres iht. DS/EN ISO 3834-2.