Om AGJ

AGJ A/S er et 100 % dansk ejet smede- ingeniør og maskinfirma, der beskæftiger mere end 70 medarbejdere med opgaveløsning hos danske industrikunder.

Vi har siden 1963 leveret smede- og rørarbejde til medicinal- og fødevare industrien, samt leveret rør- og pumpearbejde til kunder i bl.a. kraftværksindustrien og energisektoren. Vi påtager os til stadighed flere komplekse smede- og røropgaver indenfor den kemiske- og farmaceutiske procesindustri.

Vi beskæftiger kompetente, fleksible og dygtige smede, maskinarbejdere, certifikat svejsere, svejse- og maskinteknikere (IWT og IWS), ingeniører, NDT-operatører og autoriseret VVS-installatør. Alle vore medarbejdere er fokuseret på at levere og eksekvere efter vore kunders ønsker og krav, med fokus på topkvalitet leveret til den ønskede tid med fuld dokumentation og sporbarhed, samt CE-mærkning og verificering af autoriseret VVS-installatør.

AGJ’s kvalitetsstyringssystemer er ISO-certificerede efter EN ISO 3834-2, EN 1090-1,-2 og -3 EXC 3, og vi arbejder efter princippet om ”SIKKERHED FØRST”, og er derfor også arbejdsmiljøcertificeret iht. OHSAS18001 / ISO 45001. Samtlige ISO-certifikater kan downloades her på siden.

Teamet i AGJ har generelt et stort fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og miljøpåvirkninger når vi udfører vores arbejde. FN’s verdensmål er således en del af AGJ’s fremadrettede fokusering i forhold til miljøpåvirkninger, arbejdsmiljø og socialt ansvar.

Vi tilbyder vore kunder at udføre industrielle smede- og røropgaver i rustfrie- eller sorte stål samt i plast, hvor præfabrikation på vores værksteder i Kalundborg, Stenlille og Glumsø støtter vore teams på site i vore kunders procesanlæg. Vi tilbyder certifikatsvejsning udført af kompetente certifikatsvejsere – både manuel svejsning og orbitalsvejsning, ligesom vi levere personale til generelt industriservice eller montage hos vores kunder i eks. kraftværksindustrien. Alle udførte opgaver kontrolleres af vores NDT-operatører der med eget videoendoskop og magnetprøvningsudstyr foretager kvalitetskontrol og verificering af udført arbejde, samt koordinerer akkrediteret 3. part for yderligere NDT ved behov.

Vore teams i AGJ Industriservice foretager vedligeholdelse samt ombygnings- og renoveringsopgaver af maskin-, fabriks- og procesanlæg, for en lang række industrikunder. Vi foretager reparationer og revisioner på turbine-, generator- og blæseranlæg i kraftværksindustrien over hele Skandinavien, og leverer ofte løsninger for levetidsforlængelse af sliddele der er udsat for korrosions- eller slidangreb. AGJ Overfladeteknologi tilbyder potentielle kunder belægning med hårdmetal på maskindele udsat for abrasivt og adhæsivt slid – herunder reparation af maskinsnegle, snekker, valser, drivaksler, slidplader, tandhjul & svinghjul udsat for havari eller massiv slidpåvirkning. Se film om AGJ Overfladeteknologi her på siden.

Se vores AGJ præsentationsfilm

AGJ’ kompetente medarbejderstab står til vores kunder disposition, med solide løsninger på komplekse smede-, rør- og maskinopgaver, samt levering af VVS-installationer med fuld autorisation overalt i landet!

Med venlig hilsen

Team AGJ A/S